İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları

ALİ KOÇAKGÖL.JPG

Ali KOÇAKGÖL
İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

1982 Yılında Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Gaziantep’te tamamladı. Lisans eğitimini 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi İİBF Sosyal Hizmet Bölümü’nde tamamladı. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İsletmeciliği Bölümünü bitirdi. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü bitirdi. 2017 yılında Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Kurumları İsletmeciliği Yüksek Lisans Programından mezun olmuştur. 2020 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. 2021 yılında Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünü bitirdi. 2009 yılında memuriyet hayatına başlamış ve 24.02.2015 tarihinden itibaren Hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Mehmet Nizamettin YILDIZ
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

dlk koç.jpeg

Dilek KOÇ
İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

1980 Yılında Adıyaman’da doğdu.1998 yılı Adıyaman Sağlık Meslek Lisesi Ebelik Bölümünü bitirip, 2015 yılı Laboratuar ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı ve 2020 yılı Anadolu Üniversitesi iktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans bölümünden mezun oldu.2000-2008 yılında Ersin Arslan Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışıp 2008 yılından bu yana Şehitkamil Devlet Hastanesinde çeşitli birimlerde staf hemşirelik, Servis Sorumlu hemşireliği Süpervizörlük ve Koordinatörlük yapmıştır.

Evli ve bir çocuk annesidir.